Tiskomat zazářil se svou soutěží na WebExpo Prague 2012

image

Jako produktoví partneři letošního WebExpo Prague 2012 jsme se rozhodli podpořit naši účast na konferenci soutěží pro návštěvníky. Cílem soutěže bylo představit Tiskomat širší veřejnosti, zde hlavně té web developerské, která by nás případně neznala.

Během konference nás v prostorách WebExpo Prague prezentovaly dvě milé a pěkné dívky oblečené v našich oranžových tričkách. Obě s úsměvem nabízely návštěvníkům konference zahrát si v soutěži o fototapety od Tiskomatu a také o šest vstupů na jednu hodinu do největšího motokárového centra v České republice, které jsme získali díky našemu partnerovi.

V neděli jsme vylosovali tři výherce, kterými se stali Jan Harsa (1. místo), Richard Fridrich (2. místo) a Jiří Krejčík (3. místo). Výherci získali jako první cenu fototapetu o velikosti 400 X 250 cm z vlastního fota nebo dle vlastního výběru na pixmac.cz, jako druhou cenu 1 hod. strávená na největším motokarovém okruhu severních Čech, výhra je určena pro šest osob a jako třetí cenu fototapeta o velikosti 250 X 220 cm z vlastního fota.

Uspořádání soutěže na WebExpo Prague 2012 pro nás bylo jednoznačně přínosem. Do budoucna chceme podobné aktivity rozvíjet a více tak potenciální zákazníky informovat o našich produktech a službách netradičními formami komunikace.